Lirik Trio Macan - Tresno Sejati

Lyrics for 'Tresno Sejati' by Trio Macan


Opo kowe saiki wis lali
Karo aku masa lalumu
Biyen kowe ucap janji
Nanging kowe dewe sing mblenjani

Opo iki tresno sejati
Ora kudu biso nduweni
Senajan loro sak njeroning dodo
Nanging aku isih isoh nompo

Sak jujure aku iki kangen sliramu
Sak tenane aku isih sayang awakmu
Nanging aku sadar kowe wis ono sing duwe

Tresno iki tak simpen sak njeroning ati
Roso iki tak gowo tekaning mati
Senadyan aku ngerti kowe ra bakal bali mantan

Mendunge langit peteng
Ora dadi karepmu
Kudune mongso rendeng
Tapi panas atiku
Opo mungkin iki wis pancen takdire
Awale ra sepiro endinge keloro loro

Kelap kelipe lintang nandakke wayah wengi
Sakjane isih sayang tapi menyayat hati
Opo mungkin iki wis pancen dalane
Cukup semene wae pedot sesambungan jawabane

Sayang sliramu sayang awakmu
Senyumanmu selalu terbayang di ingatanku

Sak jujure aku iki kangen sliramu
Sak tenane aku isih sayang awakmu
Nanging aku sadar kowe wis ono sing duwe

Tresno iki tak simpen sak njeroning ati
Roso iki tak gowo tekaning mati
Senadyan aku ngerti kowe ra bakal bali mantan

Let's Stream 'Tresno Sejati' by Trio Macan




****Disclaimer: Music video and lyrics of the song Trio Macan - Tresno Sejati provided on this blog is copyright / ownership of the authors, artists and music labels are concerned. 

Entire media, including the lyrics of the song and video clip Trio Macan - Tresno Sejati is available on this site are for promotional and evaluation purposes. We also do not provide MP3 files on our server.

If you like the song lirik lagu Trio Macan - Tresno Sejati lyrics and the video clips, buy a cassette / CD / DVD, mp3 karaoke or code personal dial tone (NSP / RBT) to support the artist.****

Comments

Popular posts from this blog

Phora Delivers "Set You Free"

Alexis Crawford, Missing Clark Atlanta University Student, Found Dead

Snoh Aalegra Graces New "Godfather Of Harlem" Track "Wolves Are Out Tonight"